Våra kampanjer

Här hittar du våra senaste kampanjer och erbjudanden. 

Kontakt

Presentkort

Vi säljer presentkort som funkar bra som julklapp. Du kan ladda det med till exempel en service 525kr som kan utnyttjas i två år från inköpsdatum.

Belysning

Vi säljer belysning till alla typer av cyklar men är specialiserade på lampor till elcyklar och navdynamolampor. Vi säljer lampor från Herrmans gjorda i Finland som gör cykelbelysning för vårt klimat.

Vinterunderhåll

Att ha dubbdäck på cykeln ökar säkerheten när du cyklar på vintern. Vi säljer vinterdäck från Suomi tyres och Schwalbe och byter däck på de flesta typer av cyklar. Däckskifte från 495 kr.

Bromsar och växlar

Mekaniska bromsar och växlar där en vajer inuti ett hölje styr det hela. Det kommer efter ett tag in vatten i dessa system som fryser när det är kallt. Då slutar växeln att fungera, det är ännu värre när bromsarna slutar att fungera så klart. Vi rekommenderar att byta vajer och hölje när det börjar krångla. Hydrauliska bromsar har olja/bromsvätska istället för vajer. Detta är en starkare och mer funktionell lösning men det kommer även in luft och vatten i dessa system. Då luftar vi systemet och byter olja om det behövs.